Patrick Wittevrongel

Is de eigenaar en zaakvoerder van Capital Management & Consulting. Geboren in 1968 heeft hij reeds flink wat jaren ervaring op de teller staan. Na afgestudeerd te zijn in een Security Management opleiding te Antwerpen startte hij zijn eigen succesvolle bewakingsonderneming. Na 15 jaar succesvol ondernemen en met unieke referenties als resultaat was het tijd voor een nieuwe uitdaging en besloot hij om ondernemingen te begeleiden inzake hun GDPR, privacybeleid en security. De specialiteiten en vormingen liggen bij Patrick op volgende punten;

  • GDPR – Privacy
  • Private Veiligheid
  • Security Management

Anders dan anderen.

Ook deze differentiatie passen wij toe in onze eigen onderneming. Wij verkopen geen “me-to” oplossingen. Na-aperij is er al genoeg. Wij verkopen geen “pakketjes uren, verpakt in een maatpak met een stropdas“. Alle verpakking om diensten te verkopen hebben we weggesneden. Bij ons draait het rond rendement. Wij houden niet van “stepping stones“, wij bouwen bruggen omdat deze zaken toegankelijker maken.

Goede adviseurs bieden geen uren aan, maar bieden een toegevoegde waarde aan en creëren oplossingen. Dat is wat we wel doen.

‘What you see is what you get’ (WYSIWYG)

over ons